6 mód, amivel ügyfeleink részére biztosítjuk a gördülékeny kárügyintézést

1. Autómentés 24 órás autómentő szolgáltatást biztosítunk megbízható, korrekt partnerünkkel: Nagy Gábor: +36 70 334 8661

2. Kapcsolatok és jogi segítségnyújtás Biztosítós kapcsolataink - 1990-es évek óta az összes, hazánkban szolgáltató Biztosító Társaság a partnerünk - által gyors és gördülékeny ügyintézést tudunk garantálni. Valamint jogi segítségnyújtás is szolgáltatásaink része, vitás ügyekben, partnerirodánk révén.

Dr. Kozma Péter:
+36 30 250 8261
kozmairoda@gmail.com
http://kozmairoda.hu/



3. Rohangálás? Felejtse el! Több mint 40 éves szakmai múltunkkal, ismertségünkkel, biztosítós kapcsolatainkkal, kiépült és bejáratott beszerzési forrásainkkal tudjuk Önnek biztosítani a rohangálástól mentes kárügyintézést, a lehető legrövidebb átfutással. A kárrendezés folyamata Önnek csak egy kárbejelentést fog jelenteni. És onnantól kezdve már csak a kulcsrakész átadásra kell várnia… A többi a mi dolguk!

4. Nincsenek kapcsolódó intéznivalók Önnek a kárbejelentésen kívül nincsenek kapcsolódó intéznivalói. A biztosítási ügyintézés, a kárfelvétel (a helyszíni kárfelvétel telephelyünkön történik), de a hitelintézeti hozzájárulások beszerzése (amennyiben nincsen elmaradás a részletek befizetésével) is a mi dolgunk! Bízza ránk, ami ránk tartozik!



5. Karácsonykor, ünnepnapokkor sem vagyunk elérhetetlenek! Nyitvatartási időn túli telefonügyeletet nyolctól-tizennyolcig (08.00-18.00-ig) biztosítunk hétvégeken és ünnepnapokon is! Ha piros betűs napon éri Önt a baleset, és sürgősen segítségre van szüksége, mi akkor is felvesszük a telefont és rendelkezésére állunk! 

6. Viszlát, idegeskedés és többletköltségek! A kárügyintézés és kárszámítás a biztosító szolgáltatása által finanszírozott javítás árába foglaltatik, tehát Önt ezért semmiféle többlet költség nem terheli!